Spesita

Фирма Спесита

Марката Спесита е основана през 1999г и е специализирана в производството на дамски и мъжки домашни чехли, пантофи и медицинско сабо. Производството на фирма Спесита е в град Ловеч, но всички етапи на производство - от разработването на скицата и избора на материал до опаковката, се извършват със съдействието и по преценка на италиански специалисти в бранша.

Дамските домашните чехли Спесита са продукт с много голямо търсене у нас, особено през по-хладните месеци от годината, когато искаме да осигурим топлина и комфорт на краката си. Произвеждат се в голямо изобилие от десени, разцветки и материали, от които всяка дама може да направи своя избор. Мъжете домашни чехли на Спесита се изработват от типично мъжките по-тъмни тонове.

Висококачествените здрави и деликатни материали, от които са изработени външната, вътрешната част на пантофите и стелки спомагат циркулация на въздух и така краката не се изпотяват и същевременно осигуряват топлина. Домашните чехли на Спесита са изработени от меки, но изключително здрави материали, което гарантира продължително носене дори при ежедневна и интензивна употреба.

Домашните чехли както и медицинското сабо на Спесита имат специално разработени гумени подметки, които не се пързалят, много устойчиви върху влажни настилки, осигуряват защита от влага при стъпване върху мокри повърхности и имат усещане за надеждност и стабилност.

Медицинското сабо на Спесита има широко приложение, не само в болничните заведения, а като цяло в работната среда свързана с много часове прекарани на крак – детски градини, лаборатории, кухни и др. Основното им предимство е специалната ортопедична стелка, осигуряваща удобство и стабилност. Стелките са изработени от естествена кожа, което допринася за комфорта, както и не позволява на краката да се изпотяват.

Поддръжката на чехлите Спесита е много лесна, защото могат да се перат на ръка в хладка вода.

 

 

Показване:
Подреждане: