Финално намаление до -50 % >>Разгледай тук<<

Дамски раници

Дамски раници

ДАМСКА РАНИЦА

През последните няколко години дамската раница навлиза в ежедневието на все повече дами и успешно замества класическия избор на дамска чанта. По този повод търсенето на дамски раници се увелича и съответно предлагането. В момента на пазара има наистина огромно разнообразие на дамски раници.

За нас ще бъде чест и удоволствие да Ви консултираме в избора на най-подходящата за Вас дамска раница. Ние знаем колко е важно за една дама да намери подходящия аксесоар към визията си и затова Ви предлагаме голям и богат асортимент от дамски раници. Подбираме нашите раници с внимание към всеки детайл и не правим компромиси с качеството на нашите продукти. В дамската раница слагаме всичко най-необходимо за деня ни – парфюм, портмоне, несесер с гримове, ключове, телефон, кърпички, както и всички наши малки тайни. Най-важните критерии, с които трябва да се съобразите при избора на Вашата дамска раница са материал, големина и цвят.

КАК ДА ИЗБЕРЕМ НАЙ-ПОДХОДЯЩАТА ЗА НАС РАНИЦА?

Винаги и на първо място в избора на дамска раница най-важният критерии е материалът и съответно качеството на изработена. Трябва да се обръща внимание както на кожите, от които е изработена дамската раница, така и на хастара, циповете, катарамите и шевовете. Качествените материали не само ще издържат по-дълго, но и ще Ви позволят да носите по-голямо тегло в дамската раница и тук вече идва втория важен елемент при избора на раница, а той е размерът.

Размерът на раниците се определя главно от два критерия и те са: количеството на личните вещи и Вашата височина. Разбира се, ако носите много лични вещи трябва да изберете модел, които ще ги побере, но за по-ниските и слаби дами изборът на голяма дамска раница би могъл да Ви скъси и да изглеждате още по-ниски. Трябва да се избере модел, който едновременно да побира всичко необходимо и да не е прекалено голяма. При високите дами и дамите с извивки изборът на малка раница би имал обратния ефект, така когато я сложите на гърба си малката раница ще наруши пропорциите на Вашата фигура. Трябва да се обърне внимание и на начина, по който се носи раницата. Дръжките трябва да се регулират, така че да не бъдат прекалено дълги за да не виси раницата, защото по този начин отново може да се нарушат пропорциите на Вашата фигура и силуета Ви.

И накрая но не на последно място е цвета, който ще изберете за Вашата раница. Той пък главно се избира в зависимост от сезоните и от обувките. За по-студените студените сезони – есента и зимата, както при чантите така и при раниците залагаме на по-тъмни и пастелни цветове, а за лятото и пролетта, свежи, шарени и цветни чанти.

Напоследък навлязоха и много модели на чанта/раници - в зависимост от поставянето и разположението на дръжките може да се носят или като чанта или като раница. Дамските раници са изключително практични и удобни, защото когато ги носим на гърба си ръцете ни остават свободни а тежестта на раницата се разпределя равномерно.


СЪХРАНЕНИЕ И ПОДДРЪЖКА НА РАНИЦИТЕ

Важно за съхранение и поддръжка на раниците, е че не трябва да се перат в пералня, независимо от материала, от който са изработени, почистват се само с продукти предназначени за съответния материал или на химическо чистене. Дамските раници от естествена кожа се поддържат и почистват само със спрейове, бои, вакси, лосиони и кремове за естествена кожа. Не е препоръчително да се почистват например с мокри кърпички, защото кожата може да се повреди, ако имат съдържание на спирт. При еко кожата може да се използват всички по-горе описани продукти, както и мокри кърпички. Когато не използвате дамската раница преди да я приберете трябва да я почистите и да я съхранявате на място където няма влага и температурите не са много ниски или много високи. Колкото повече се грижите и поддържате  Вашата раница толко повече ще й се радвате и ще я носите.

 ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАШИТЕ РАНИЦИ?

В нашия сайт ще намерите огромно разнообразие на дамски раници. Изберете нас, защото не правим компромиси с качеството на нашите продукти, а фирмите, с които работим са доказали се професионалисти в бранша и качеството на нашите раници е на много високо ниво, а доказателство за това са многобройните клиенти, които се връщат при нас отново и отново. Асортимента ни на дамски раници е много голям и за всеки има по нещо, но май ще е по-добре да се уверите сами. И не забравяйте, че ние сме насреща, ако имате нужда от помощ или консултация J

Показване:
Подреждане по: