ДАМСКИ ЧАНТИ

ДАМСКИ ЧАНТИ

Дамски чанти-колкото и да имаме никога не стигат. Както за обувките, така и за чантите в гардероба на една дама винаги има място за още една дамска чанта. Когато купуваме нов чифт обувки е хубаво да е в комплект със стилна и красива дамска чанта.

Дамската чанта е важна част от тоалет на една дама, която задължително присъства във всекидневието й. Днес има огромно разнообразие в дизайна и цветовата гама на чантите и понякога избора на чанта можа да се окаже много труден. Въпреки всичко когато една дама знае от какво има нужда и какво търси, изборът на чанта би бил изключително лесен.

В нашия сайт ще намерите богато разнообразие на дамски чанти и раници, различни по форма, големина, материали, цветове и произход. Имаме модели изработени от висококачествени естествени кожи, модели изработени от фолирана еко кожа, от набук, велур и още много други приятни на допир и качествени материали в огромно разнообразие на цветове, шарки и десени. Работим с десетки фирми предимно български, които са в бранша от дълги години и са се доказали като водещи производители, а най-голямото доказателство за нас са многобройните доволни клиенти, които ни се доверяват отново и отново.

Когато търсим дамска чанта избора е много лесен, ако сме се насочили и знаем какво искаме. Друг е въпроса, че понякога не знаме и ние сами какво искаме :) Важно при избора на чанта е с каква големина сме свикнали и предпочитаме, на каква позиция ще я носим - на рамо, на лакът в ръка или през рамо, колко прегради да има и не на последно място цвета  и стила на дамската чанта.

Има много видове дамски чанти ще започнем с един от най - търсените видове  дамски чанти тип торба - те са големи и са изработени от меки кожи. Така наречените твърди дамски чанти, които са по-елегантни и са подходящи за носене на документи. Чанти през рамо - обикновено те са малки или средни на големина и се премятат през рамо, подходящи за всекидневна употреба, защото ръцете остават свободни. Малки елегантни чанти - клъч, те са предназначени за официални поводи и тоалети. Напоследък навлязоха и много модели на чанта/раници - в зависимост от поставянето и разположението на дръжките може да се носят или като чанта или като раница. И не на последно място дамските раници, в последните няколко години навлязоха в модните тенденции и в ежедневието ни. Дамските раници са изключително практични и удобни, когато ги носим на гърба си ръцете ни остават свободни а тежестта на раницата се разпределя равномерно.

Съхранение и поддръжка на чантите

Важно за съхранение и поддръжка на чантите, е е не трябва да се перат в пералня, независимо от материала, от който са изработени, почистват се само с продукти предназначени за съответния материал. Дамските чанти от естествена кожа се поддържат и почистват само със спрейове, бои, вакси, лосиони и кремове за естествена кожа. Не е препоръчително да се почистват например с мокри кърпички, защото кожата може да се повреди, ако имат съдържание на спирт. При еко кожата може да се използват всички по-горе описани продукти, както и мокри кърпички. Когато не използвате дамската чанта преди да я приберете трябва да я почистите и да я съхранявате на място където няма влага и температурите не са много ниски или много високи. Колкото повече се грижите и поддържате  Вашата чанта толко повече ще й се радвате и ще я носите.

Скъпи дами, намерете вашата чанта в нашия магазин.Показване:
Подреждане по: