Финално намаление до -50 % >>Разгледай тук<<

ДАМСКИ ЧАНТИ

ДАМСКИ ЧАНТИ

Добре дошли в нашия онлайн магазин ObuvkibG.bg

За нас ще бъде чест и удоволствие да Ви обслужим и да Ви консултираме в избора на най-подходящата за Вас дамска чанта. Ние знаем колко е важно за една дама да намери подходящия аксесоар към визията си и затова Ви предлагаме голям и богат асортимент от дамски чанти. Подбираме нашите чанти с внимание към всеки детайл и не правим компромиси с качеството на нашите продукти.

ДАМСКИ ЧАНТИ

Дамските чанти са незаменим аксесоар в ежедневието на всяка дама, тя е нашият таен съюзник да изглеждаме и да се чувстваме добре, и който взимаме навсякъде. В нея слагаме всичко най-необходимо за деня ни – парфюм, портмоне, несесер с гримове, ключове, телефон, кърпички, както и всички наши малки тайни. Дамската чанта Ви придружава навсякъде и именно поради тази причина е важно да я изберете внимателно.

КАК ДА ИЗБЕРЕМ НА-ПОДХОДЯЩАТА ЧАНТА?

Най-важните критерии, с които трябва да се съобразите при избора на Вашата дамска чанта са материал, големина и цвят.

Материалите, от които е изработена дамската чанта трябва да бъдат здрави и качествени, защото чантата е с Вас по цял ден, всеки ден. Трябва да се обръща внимание както на кожите, от които е изработена, така и на хастара, циповете, катарамите и шевовете. Качествените материали не само ще издържат по-дълго, но и ще Ви позволят да носите по-голямо тегло в дамската чанта и тук вече идва втория важен елемент при избора на чанта, а той е размерът.

Размерът на чантата се определя главно от два критерия и те са: количеството на личните вещи и Вашата височина. Разбира се, ако носите много лични вещи трябва да изберете модел, които ще ги побере. За по-ниските и слаби дами изборът на голяма дамска чанта би могъл да Ви скъси и да изглеждате още по-ниски, а при високите дами и дамите с извивки изборът на малка чанта би имал обратния ефект.

И накрая но не на последно място е цвета, той пък главно се избира в зависимост от сезоните и от обувките. За студените сезони – есента и зимата, залагаме на по-тъмни и пастелни цветове, а за лятото и пролетта, свежи, шарени и цветни чанти.

СЪХРАНЕНИЕ И ПОДДРЪЖКА НА ДАМСКИТЕ ЧАНТИ

Важно за съхранение и поддръжка на чантите, е че не трябва да се перат в пералня, независимо от материала, от който са изработени, почистват се само с продукти предназначени за съответния материал или на химическо чистене. Дамските чанти от естествена кожа се поддържат и почистват само със спрейове, бои, вакси, лосиони и кремове за естествена кожа. Не е препоръчително да се почистват например с мокри кърпички, защото кожата може да се повреди, ако имат съдържание на спирт. При еко кожата може да се използват всички по-горе описани продукти, както и мокри кърпички. Когато не използвате дамската чанта преди да я приберете трябва да я почистите и да я съхранявате на място където няма влага и температурите не са много ниски или много високи. Колкото повече се грижите и поддържате  Вашата чанта толко повече ще й се радвате и ще я носите.

В нашия сайт ще намерите огромно разнообразие на дамски чанти и на дамски раници. Фирмите, с които работим са доказали се професионалисти в бранша и качеството на нашите чанти е на много високо ниво, а доказателство за това са многобройните клиенти, които се връщат при нас отново и отново. Можем да Ви предложим от всичко, от големи дамски чанти тип торба, през дамски чанти тип куфарче, официални чанти, ежедневни чанти, чанта/раница, малки кокетни чанти, клъчове.... мога да изброявам още много, но май ще е по-добре да се уверите сами.


И накрая ще завърша с един шеговит въпрос :)

Знаете ли кое е това нещо, което го няма в дамската чанта?...... Ред :)


Показване:
Подреждане по: