Финално намаление до -50 % >>Разгледай тук<<

Дамски чанти през рамо

Дамски чанти през рамо

ДАМСКИ ЧАНТИ ПРЕЗ РАМО

Дамските чанти през рамо са подходящи за ежедневна и по-спортна визия. Повечето от моделите са само с една дълга дръжка, на която може да се регулира дължината в зависимост от Вашата височината и позицията, на която искате да я носите. Има и дамски чанти, които са с къси дръжки и имат допълнителна дълга дръжка. Този тип дамски чанти е подходящ за дами, които имат нужда или предпочитат ръцете им да бъдат свободни. Размерът на дамските чанти през рамо трябва да бъде съобразен с нашата височина. За по-ниските и слаби дами изборът на голяма дамска чанта би могъл да Ви скъси и да изглеждате още по-ниски, а при високите дами и дамите с извивки изборът на малка чанта би имал обратния ефект. От голямо значение и позицията, на която ще носим дамската чанта през рамо. Дръжките на моделите се регулират за да може да се носи на желаната от Вас дължина. Имайте предвид при носенето на този тип чанти, че ако я носите прекалено ниско или много високо може да развали визуално пропорциите на Вашето тяло и силуета Ви. Най-подходящата дължина за носене на чантите през рамо е до хълбока или малко по-нагоре, н не по-ниско от тази позиция.

Чантите НЕ трябва да се перат в пералня, почистват се само с продукти предназначени за съответния материал или на химическо чистене. Дамските чанти от естествена кожа се поддържат и почистват само със спрейове, бои, вакси, лосиони и кремове за естествена кожа. При еко кожата може да се използват и мокри кърпички. Когато не използвате дамската чанта преди да я приберете трябва да я почистите и да я съхранявате на място където няма влага и температурите не са много ниски или много високи, най-добре е да се съхраняват при стайна температура. Колкото повече се грижите и поддържате  Вашата чанта толко повече ще й се радвате и ще я носите.

Защо да изберете нас? Защото фирмите, с които работим са доказали се професионалисти в бранша и качеството на нашите чанти е на много високо ниво, а доказателство за това са многобройните клиенти, които се връщат при нас отново и отново. За нас е много важно клиентите, които са ни се доверили в избора на дамска чанта да останат доволни, а това само по себе си означава, че не правим никакви компромиси с качеството на нашите продукти. И не забравяйте, че ние сме насреща, ако имате нужда от помощ или консултация.


Показване:
Подреждане по: