Финално намаление до -50 % >>Разгледай тук<<

Дамски чанти от естествена кожа

Дамски чанти от естествена кожа

ЧАНТИ ОТ ЕСТЕСТВЕНА КОЖА

Както вече споменахме изборът на дамска чанта е от изключително голямо значение са визията и самочувствието на всяка една дама. Освен че дамската чанта допълва нашата визия в нея съхраняваме всичко необходимо да са изглеждаме и да е чувстваме добре от любимия ни парфюм, през несесера с гримове, до нашите малки тайни J.

С удоволствие ще Ви помогнем в избора на най-подходящата за Вас дамска чанта от естествена кожа. Ние не правим компромиси с качеството на нашите дамски чанти.

КАК ДА ИЗБЕРЕМ НАЙ-ПОДХОДЯЩАТА ЗА НАС ЧАНТА ОТ ЕСТЕСТВЕНА КОЖА?

Най-важните критерии, с които трябва да се съобразите при избора на Вашата дамска чанта от естествена кожа са материали, големина и цвят.

Трябва да се обръща внимание както на кожите, от които е изработена дамската чанта, така и на хастара, циповете, катарамите и шевовете. Чантата от естествена кожа притежава, мекота, гъвкавост и красота, които се увеличават с времето, тя е една добра и дълготрайна инвестиция. Колкото повече се носи, толко по-удобна става и не само ще издържи по-дълго, но и ще Ви позволи да носите по-голямо тегло в нея и тук вече идва втория важен елемент при избора на раница, а той е размерът.

Размерът на чантата се определя главно от два критерия и те са: количеството на личните вещи и Вашата височина. Разбира се, ако носите много лични вещи трябва да изберете модел, които ще ги побере. За по-ниските и слаби дами изборът на голяма дамска чанта би могъл да Ви скъси и да изглеждате още по-ниски, а при високите дами и дамите с извивки изборът на малка чанта би имал обратния ефект.

И накрая но не на последно място е цвета, той пък главно се избира в зависимост от сезоните и от обувките. За студените сезони – есента и зимата, залагаме на по-тъмни и пастелни цветове, а за лятото и пролетта, свежи, шарени и цветни чанти. И все пак както споменахме по-горе това е наистина една дълготрайна инвестиция и цвета на чантата трябва да е съобразен и повечето от Вашите тоалети и обувки.

СЪХРАНЕНИЕ И ПОДДРЪЖКА НА ЧАНТИ ОТ ЕСТЕСТВЕНА КОЖА

Важно за съхранение и поддръжка на чантите от естествена кожа, е че НЕ трябва да се перат в пералня, почистват се само с продукти предназначени за естествена кожа или на химическо чистене. Дамските чанти от естествена кожа се поддържат и почистват само със спрейове, бои, вакси, лосиони и кремове за естествена кожа, набук и велур. Не е препоръчително да се почистват например с мокри кърпички, защото кожата може да се повреди, ако имат съдържание на спирт. Когато не използвате дамската чанта от естествена кожа преди да я приберете трябва да я почистите и да я съхранявате на място където няма влага и температурите не са много ниски или много високи. Колкото повече се грижите и поддържате  Вашата чанта толко повече ще й се радвате и ще я носите.

Изберете нас, защото фирмите, с които работим са доказали се професионалисти в бранша и качеството на нашите чанти от естествена кожа е на много високо ниво, а доказателство за това са многобройните клиенти, които се връщат при нас отново и отново. И не забравяйте, че ние сме насреща, ако имате нужда от помощ или консултация.

Показване:
Подреждане по: