Финално намаление до -50 % >>Разгледай тук<<

МЪЖКИ ОБУВКИ

МЪЖКИ ОБУВКИ

Един от най важните аксесоари при мъжете са обувките. За разлика от дамите, при които има много и различни аксесоари при мъжете не е точно така. Основните аксесоари в облеклото на мъжете са обувки, колан и портфейл. На пазара няма толкова голямо разнообразие на мъжки обувки, при дамите има далеч по-голям избор на модели и видове. Това е така, защото и търсенето на мъжки обувки е много по-малко от дамските.

Мъжките обувки биват различни видове в зависимост от сезона, от материалите на изработка, ежедневни на равно ходило или пък елегантни на ток.

Моделите на мъжки обувки, които ние Ви предлагаме са най-подходящи за Вас, защото са перфектното съотношение между цена и качество. Те са здрави и надеждни. Качеството им е проверено и изпитно с годините на работа, а най-значимата и важна оценка за нас, са стотиците доволни клиенти, които се връщат при нас отново и отново.

Има някои важни неща, които не трябва да пренебрегваме при избора, употребата, поддръжката и съхранението на мъжките обувки, за да са удобни и съобразени е ежедневието.

Когато избираме нови обувки трябва номера да е точен, защото, ако е по-малък или по-голям води до различни неудобства.

Поддръжката и употребата на мъжките обувки е много важна за живота на една обувка. Колкото по-добре се грижим за нашите обувки, по-дълго ще им се наслаждаваме и ще носим. Обувките трябва да  се съхраняват на сухо и прохладно място. Почистват се с подходящи за материалите им на изработка продукти и се прибират сухи. За да не се вмирисват обувките и краката те трябва да се носят с чорапи и да се сменят стелките. Използването им през ден ще увеличи живота им. Мъжките обувки могат да се перат в пералня само, ако материалите, от които са изработени го позволяват или ако е посочено в инструкциите за употреба към конкретния продукт.

В сайта ни ще намерите страхотни мъжки обувки на шокиращо ниски цени, с нас пестите пари,а не качество. Поръчайте сега и се уверете сами!

Показване:
Подреждане по:
МЪЖКИ КЕЦОВЕ-6012-ЧЕРНИ -50%
  • 42

МЪЖКИ КЕЦОВЕ-6012-ЧЕРНИ

Черни мъжки кецове, горната част на модела е изработена от текстил, а подлетката е гумена с дебелина..

29.90лв. 14.90лв.