Финално намаление до -50 % >>Разгледай тук<<

Дамски чанти от еко кожа

Дамски чанти от еко кожа

ДАМСКИ ЧАНТИ ОТ ЕКО КОЖА

Нашият принцип на работа е такъв, че всеки наш клиент трябва да бъде обслужен с внимание. За нас ще бъде чест и удоволствие да Ви обслужим и да Ви консултираме в избора на най-подходящата за Вас дамска чанта от еко кожа. Ние знаем колко е важно за една дама да намери подходящия аксесоар към визията си и затова Ви предлагаме голям и богат асортимент от дамски чанти от еко кожа. Подбираме всички наши дамски чанти с внимание към всеки детайл и не правим компромиси с качеството, тъй като знаем че тя е Ваш верен съюзник за това Вие да се чувствате добре и със самочувствие. В нея слагаме всичко най-необходимо за деня ни – парфюм, портмоне, несесер с гримове, ключове, телефон, кърпички, както и всички наши малки тайни. Дамската чанта Ви придружава навсякъде и именно поради тази причина е важно да я изберете внимателно.

В нашия сайт ще намерите богато разнообразие на дамски чанти от еко кожа. Различни по форма, големина, материал, цвят и произход, за всеки има по нещо.

КАК ДА ИЗБЕРЕМ НАЙ-ПОДХОДЯЩАТА ЗА НАС ЧАНТА ОТ ЕКО КОЖА?

Критериите, с които трябва да се съобразите при избора на Вашата дамска чанта от еко кожа са големина и цвят. Трябва да обърнете внимание и на всички детайли и материали като - хастара, циповете, катарамите и шевовете. Качествените материали не само ще издържат по-дълго, но и ще Ви позволят да носите по-голямо тегло в дамската чанта и тук вече идва и размерът, който винаги е от значение J

Размерът на чантата се определя главно от два критерия и те са: количеството на личните вещи и Вашата височина. Разбира се, ако носите много лични вещи трябва да изберете модел, които ще ги побере. За по-ниските и слаби дами изборът на голяма дамска чанта би могъл да Ви скъси и да изглеждате още по-ниски, а при високите дами и дамите с извивки изборът на малка чанта би имал обратния ефект.

И накрая но не на последно място е цвета, той пък главно се избира в зависимост от сезоните и от обувките. За студените сезони – есента и зимата, залагаме на по-тъмни и пастелни цветове, а за лятото и пролетта, свежи, шарени и цветни чанти.

СЪХРАНЕНИЕ И ПОДДРЪЖКА НА ДАМСКИТЕ ЧАНТИ

Важно за съхранение и поддръжка на чантите от еко кожа, е че не трябва да се перат в пералня, почистват се само с продукти предназначени за съответния материал или на химическо чистене. Дамските чанти от еко кожа се поддържат и почистват само със спрейове, бои, вакси, лосиони и кремове за естествена кожа. При еко кожата може да се използват и мокри кърпички. Когато не използвате дамската чанта преди да я приберете трябва да я почистите и да я съхранявате на място където няма влага и температурите не са много ниски или много високи, най-добре е да се съхраняват при стайна температура. Колкото повече се грижите и поддържате  Вашата чанта толко повече ще й се радвате и ще я носите.

Защо да изберете нас? Защото фирмите, с които работим са доказали се професионалисти в бранша и качеството на нашите чанти от еко кожа е на много високо ниво, а доказателство за това са многобройните клиенти, които се връщат при нас отново и отново. Както споменахме по горе за нас е много важно клиентите, които са ни се доверили в избора на дамска чанта от еко кожа да останат доволни, а това само по себе си означава, че не правим никакви компромиси с качеството на нашите продукти. И не забравяйте, че ние сме насреща, ако имате нужда от помощ или консултация.

Показване:
Подреждане по: