Финално намаление до -50 % >>Разгледай тук<<

Мъжки боти и зимни обувки

Мъжки боти и зимни обувки

Както всички знаем зимните обувки трябва да бъдат много удобни и топли за да не ни измръзват краката. Моделите на мъжки зимни обувки, които ние Ви предлагаме, са по-добрите на пазара. При мъжете зимните обувки са боти, кубинки, кецове, апрески.

Много е важно, когато избираме мъжки зимни обувки те да бъдат точния номер или по-големи. Ако има нещо, което причинява неудобство в обувката през този сезон, дали то те да бъдат малки или тесни, това несъмнено води до измръзнали крака.  Дори е по-добре да са по-големи, защото през зимата се носят и по-дебели термо или хавлиени чорапи, а те са по-дебели и пухкави.

Другото важно нещо е и подметката на зимните обувките, тя трябва да бъде по-дебела и с грайфера за да не се пързалят на снега и заледени участъци.

И не на последно място мъжките зимни обувки трябва да си отиват и да бъдат добре съчетани с връхната дреха и облеклото.

Относно поддръжката и употребата на зимните обувки е много важно да полагаме подходящите грижи за тях. Колкото по-добре се грижим за нашите обувки, по-дълго ще им се наслаждаваме и ще носим. Мъжките зимни обувки трябва да  се съхраняват на сухо и прохладно място. Почистват се с подходящи за материалите им на изработка продукти и се прибират сухи. За да не се вмирисват обувките и краката те трябва да се сменят стелките. Използването им през ден ще увеличи живота им. Дамските боти и ботуши могат да се перат в пералня само, ако материалите, от които са изработени го позволяват или ако е посочено в инструкциите за употреба към конкретния продукт. Също така те не трябва да се изсушават принудително, на слънце, на парно или в сушилня. Остават се на стайна температура да изсъхнат сами. В противен случай последствията могат да бъдат необратими и обувката да бъде развалена.

В последно време на пазара се наблюдава, това че не винаги цената оправдава качеството на обувките и не винаги скъпото означава качествено. Моделите на мъжки зимни обувки, които ние Ви предлагаме са обувки изпитани и тествани с годините на работа. Най-голямото доказателство и признание за нас, че вършим добре нашата работа са стотиците клиенти, които се връщат отново и отново при нас. Станете и Вие наш клиент и сам се убедете в качеството и удобството на нашите обувки.


Показване:
Подреждане по: