Мъжки ежедневни обувки

Мъжки ежедневни обувки

Няма точно определен модел,за мъжки ежедневни обувки, за които можем да кажем това е модел мъжки ежедневни обувки, както например мъжки кецове. Това е понятие въведено е ежедневието и е относително. Това са обувки, които се носят през по-голямата част от деня и предполага, че те трябва да са удобни и носят максимален комфорт. За всеки мъж определението за мъжки ежедневни обувки е индивидуално, но има неписани превила, които са приети.

Мъжките ежедневни обувки трябва да бъдат съобразени и със стила, работата и ежедневните ни задължения.

Както за всички обувки така и тук, освен че трябва да изберем най-подходящия модел трябва да изберем и точния номер, защото колкото и подходящи обувки за ежедневието си да изберем, ако са грешен номер отново води до дискомфорт. По-малки или по-големи при всеки случай това води до редица неудобства и проблеми.

Един от най-предпочитаните модели мъжки обувки е ежедневието са мъжките мокасини. Леки, удобни и лесно се съчетават с много тоалети са бързо решение на въпроса "Какво да обуя?"

Поддръжката и употребата на мъжките ежедневни обувки е много важна за живота на една обувка. Колкото по-добре се грижим за нашите обувки, по-дълго ще им се наслаждаваме и ще носим. Обувките трябва да  се съхраняват на сухо и прохладно място. Почистват се с подходящи за материалите им на изработка продукти и се прибират сухи. За да не се вмирисват обувките и краката те трябва да се носят с чорапи и стелката да се сменя. Използването им през ден ще увеличи живота им. Мъжките обувки могат да се перат в пералня само, ако материалите, от които са изработени го позволяват или ако е посочено в инструкциите за употреба към конкретния продукт.

Нашите модели са по-добрите мъжки обувки на пазара, защото са с най-доброто съотношение между цена и качество. Скъпите обувки не винаги означават качествени обувки. Вече няма гаранция, че една обувка, ако е скъпа е качествена.  Много често евтините обувки са много по-здрави и качествени. Нашите обувки са с качество изпитано в годините, а  най-голямото доказателството и признание идва от нашите клиенти, които се връщат отново при нас.

Намерете вашите обувки на нашия сайт и сами се уверете в качеството им!


Показване:
Подреждане по:

МЪЖКИ ОБУВКИ-M15-5-ЧЕРНИ

Мъжки черни обувки, елегантни с връзки,моделът е шит и лепен и е подходящ за много поводи и облекла...

38.00лв. без ДДС: 38.00лв.

МЪЖКИ ЕЛЕГАНТНИ ОБУВКИ НА ДУПКИ-5174-БЕЖОВО -31%

МЪЖКИ ЕЛЕГАНТНИ ОБУВКИ НА ДУПКИ-5174-БЕЖОВО

Мъжки елегантни обувки с перфорация, бежови. Дебелина на подметката отпред-1,5см, ток-2,5см. Дължина..

29.00лв. 20.00лв. без ДДС: 20.00лв.

МЪЖКИ ОБУВКИ-M15-1-ЧЕРНИ Разпродаден

МЪЖКИ ОБУВКИ-M15-1-ЧЕРНИ

Мъжки черни обувки с лепенка, шити и лепени. Дебелина на подметката отпред-1,5см, отзад-2,5см. Стелк..

35.00лв. без ДДС: 35.00лв.