Финално намаление до -50 % >>Разгледай тук<<

Мъжки кецове и маратонки

Мъжки кецове и маратонки

Мъжките кецове са обувки на равно ходило, които в повечето от случаите са изработени от текстил и са с връзки. На пазара има огромно изобилие от различни модели мъжки кецове, защото са едни от най-търсените и съответно най-продаваните модели,тъй като се съчетават се с почти всички тоалети. Освен мъжки има детски, дамски и унисекс кецове. Унисекс моделите, са предпочитани от двойките или семейства, които искат да се облекат еднакво…

Всеки един мъж в гардероба си има чифт стилни и официални обувки, които да се притекат на помощ при някакъв официален повод, но в същия този гардероб трябва да има удобни и универсални кецове, които бързо да обуе и да иде на разходка, да отметне някой ангажимент, да пие по една бира с приятели или пък да отиде на работа. Те са всесезонни обувки, в зависимост от матриалите и изработката им. Лесно и бързо се съчетават в почти всякакво облекло в ежедневието както и със спортно-елегантна визия. И не на последно място са много леки и удобни, а това е най-важното нещо за една обувки. Ние Ви предлагаме невероятни модели на страхотни цени.

Нашите модели мъжки кецове са по-добри от другите на пазара, защото са тествани и изпитани с годините работа. В нашия магазин кецовете са най-предпочитаните и съответно най-предлаганите обувки, защото носят максимален комфорт в ежедневието. С нашите кецове може да сложите край на проблемите с неудобните обувки и да обуете краката си в комфорт и стил.

Когато избирате мъжки кецове трябва много да внимавате с номера и размера на кецовете, защото повечето от моделите имат гумено бомбе (а гумата не се отпуска) и може да са умалени. Това разбира се не е така при всички модели. Има и много модели, които си отговарят на номера.

Поддръжката и употребата на мъжките кецове е много важна за живота на една обувка. Колкото по-добре се грижим за нашите обувки, по-дълго ще им се наслаждаваме и ще носим. Обувките трябва да  се съхраняват на сухо и прохладно място. Почистват се с подходящи за материалите им на изработка продукти и се прибират сухи. За да не се вмирисват обувките и краката те трябва да се носят с чорапи и да се сменят стелките. Използването им през ден ще увеличи живота им. Мъжките обувки могат да се перат в пералня само, ако материалите, от които са изработени го позволяват или ако е посочено в инструкциите за употреба към конкретния продукт.

И както е казал Лао Дзъ, „Дори път от хиляда мили започва с една крачка“. Направете вашата първа крачка с нашите кецове.

В сайта ни ще намерите най-новите и най-актуалните модели на най-ниските цени.


Показване:
Подреждане по:
МЪЖКИ КЕЦОВЕ-6012-ЧЕРНИ -50%
  • 42

МЪЖКИ КЕЦОВЕ-6012-ЧЕРНИ

Черни мъжки кецове, горната част на модела е изработена от текстил, а подлетката е гумена с дебелина..

29.90лв. 14.90лв.