Дамски сандали и чехли

Дамски сандали и чехли

Както всички знаем дамските сандали и чехли се носят през летния сезон. Те могат да бъдат различни видове в зависимост от ходилото и материалите на изработка, на равно ходило, на ток или платформа. А материалите, от които могат да бъдат изработени са - кожа, лак текстил, силикон, гума. Както във всички други сезони и през лятото имаме нужда както от елегантни и официални, така и от удобни и ежедневни сандали и чехли.

Дамските сандали на равно ходило са подходящи за работа на крак и когато трябва да изминаваме големи разстояния, тъй като не натоварват глезените и коленете. Сандалите на платформа също може да използват за работа и ходене, само ако не е прекалено висока платформата. Те са подходящи и за по-ниски дами, защото придават височина. В зависимост от модела са подходящи са както за по-ежедневна визия, така и за официални тоалети. Сандалите на ток пък са подходящи за официални поводи и събития през летния сезон.

Когато избираме дамски сандали и чехли трябва да вземем предвид няколко критерии. Първото важно нещо е номера, те трябва да са точния размер. Второто важно нещо е каишките да се са прекалено стегнати или хлабави. Когато са стегнати ще направят мазоли, а ако са отпуснати ще са нестабилни, което пак води до неудобство. Друго важно нещо е дамските сандали да бъдат избрани така, че да пасват на нуждите и особеностите на краката Ви. Трябва да се вземе под внимание и, това че през топлите месеци краката Ви се изморяват и се подуват много по-бързо от останалите сезони.

Сандалите и чехлите се поддържат лесно, почистват се и се прибират на прохладно и проветриво място. Перат се в пералня само, ако материалите, от които са изработени го позволяват или ако е посочено в инструкциите за употреба към конкретния продукт.

Нашите модели на дамски сандали и чехли са по-добри, защото са изпитани, тествани и доказани с годините на работа. А най-голямото признание идва от нашите клиенти, които се връщат отново и отново в нашите магазини.

Пазарувайте при нас и ще намерите най-добрите дамски сандали и чехли на ниски цени. В нашия магазин ще намерите най-доброто съотношение между цена и качество.

Показване:
Подреждане по:
ДАМСКИ ЧЕХЛИ НА ПЛАТФОРМА-B-549-ЧЕРНИ -20%
  • 37

ДАМСКИ ЧЕХЛИ НА ПЛАТФОРМА-B-549-ЧЕРНИ

Дамски черни чехли на платформа удобни и стабилни. Моделът е изработен от еко кожа и лак. Дебелина ..

29.90лв. 23.90лв. без ДДС: 23.90лв.

ДАМСКИ САНДАЛИ-7507-РОЗОВО ЗЛАТО -60%
  • 41

ДАМСКИ САНДАЛИ-7507-РОЗОВО ЗЛАТО

Дамски сандали с ластик,цвят-розово злато. Дебелината на подметката отпред е 1см, отзад-2см. Дължина..

24.90лв. 10.00лв. без ДДС: 10.00лв.