Дамски кецове и маратонки

Дамски кецове и маратонки

Дамски кецове

Дамски кецове - унисекс

Дамските кецове са обувки на равно ходило, които в повече от случаите са изработени от текстил и са с връзки. На пазара има огромно изобилие от различни модели дамски кецове, тъй като са изключително модерни и предпочитани обувки за дамите в ежедневието, съчетават се лесно с много тоалети-дънки, спортни панталони, рокли, поли, клинове и др. Освен дамски кецове има детски, мъжки и унисекс кецове. Унисекс моделите, са предпочитани от двойките или семейства, които искат да се облекат еднакво…


 Удобни дамски кецове Всяка една уважаващa себе си дама в гардероба си има чифт високи и стилни обувки, които да се притекат на помощ при някакъв официален повод, но в същия този гардероб трябва да има удобни и универсални дамски кецове, които бързо да обуе и да иде на разходка, да отметне някой ангажимент, да пие кафе с приятелка или пък да отиде на работа.

Нашите модели дамски кецове са по-добри от другите на пазара, защото са тествани и изпитани с годините работа. В нашия магазин дамските кецове са най-предпочитаните и съответно най-предлаганите обувки, защото носят максимален комфорт в ежедневието. С дамските кецове може да сложите край на проблемите с неудобните обувки и да обуете краката си в комфорт и стил.Поддръжка и употреба на дамски кецове

Дамски кецове - поддръжка

Поддръжката и употребата на дамските кецове е много важна за живота им. При неправилна поддръжка и употреба нашите дамски кецове могат много лесно да се скъсат и да ни поставят в редица трудни ситуации. Колкото по-добре се грижим за нашите дамски кецове, толкова по-дълго ще им се наслаждаваме и ще носим. Дамските кецове  трябва да  се съхраняват на сухо и прохладно място. Почистват се с подходящи за материалите им на изработка продукти и се прибират сухи. За да не се вмирисват кецовете и краката ни те трябва да се носят с чорапи. Както и редовно да се проветряват и да сменяме стелките им. Използването им през ден ще увеличи поне двойно живота им. Ако поради някаква причина дамските ни кецове са мокри, дали то пране или сте ги намокрили намокрили, то те трябва да се сушат само на стайна температура. Принудителното сушене на дамските кецове - на слънце, в сушилна или на парното може да ги повреди или да съкрати живота им. Дамските кецове могат да се перат в пералня само, ако материалите, от които са изработени го позволяват или ако е посочено в инструкциите за употреба към конкретния продукт.


Как да изберем най-подходящите кецове за нас

Как да изберем най-подходящите дамски кецовеКак да изберем най-подходящите дамски кецове за нас

Когато избирате дамски кецове трябва много да внимавате с номера и размера на кецовете, защото повечето от моделите имат гумено бомбе (а гумата не се отпуска) това несъмнено ще причини неудобство , а има и модели на дамски кецове, които могат да бъдат умалени. Това разбира се не е така при всички модели, а само при някои от тях. Има и много модели на дамски кецове, които си отговарят на номера.

И както е казал Лао Дзъ, „Дори път от хиляда мили започва с една крачка“. Направете вашата първа крачка с нашите дамски кецове.

Ние държим на високото качество и на разумните и достъпни цени. Отдавна вече в България високата цена не е гаранция за качество. Уверете са сами, че ние можем да съберем думите "качество" и "евтино" в едно изречение и да се получи "комфорт" и "стил".В сайта ни ще намерите най-новите и най-актуалните модели на дамски кецове на най-ниските цени.


Дамски кецове

Поддръжка и употреба на дамски кецове

Как да изберем най-подходящите кецове за нас

Показване:
Подреждане по: