Финално намаление до -50 % >>Разгледай тук<<

Дамски обувки на ток

Дамски обувки на ток

Дамските обувки на ток са елегантни обувки, които се слагат на определени поводи, за сватба, официално тържество, абитуриентски бал, важна среща или просто на работа. 

Един от най-важните елементи в облеклото са обувките. За огромно наше съжаление, колкото по-красиви и елегантни са обувките, толкова по-висок и тънък е тока. Което пък несъмнено води до неудобство и умора в краката в края на събитието, а понякога и доста преди края му.  И поради тази причина всяка една дама мечтае за перфектните дамски обувки на ток, които да бъдат стилни, удобни и подходящи за всеки официален или делови тоалет. За огромно съжаление перфектни обувки на ток все още няма, но сами можем да намерим и изберем най-подходящите за нас.

Важно при избора на обувки с ток е височината му да бъде съобразена с нашата структура и възможностите ни. Ако тока е прекалено висок ще създаде трудности при ходене. Дебелината на тока също е от голямо значение. Колкото по-тънък е тока, толкова по-нестабилен е и лесно можете да загубите равновесие. И накрая, но не на последно място е точния номер. Не трябва да са нито големи, нито малки, защото и при двата случая ще има неудобство и дискомфорт.  Винаги избирайте дамски обувки на ток, които да са подходящи за вас и вашите нужди.

Друго важно нещо при дамските обувки на ток е поддръжката на тока, ако тока има капаче следете внимателно то да не падне, а ако това се случи веднага ги занесете за поправка, защото ходенето на токове без капачета ще нарани, а може и да счупи тока.

Всяка дама трябва да има чифт високи токчета, които да отиват на всеки тоалет. Дори и да трябва да направи някакви компромиси, все пак за перфектната визия сме готови на жертви и компромиси. Разбира се винаги има изключения. Чифт красиви обувки могат да повдигнат самочувствието Ви, на момента. 

В нашия магазин има дамски обувки на ток, които са на шокиращо ниски цени, а качеството им е безкомпромисно. Поръчайте сега и се уверете сами!

Показване:
Подреждане по:
ДАМСКИ ОБУВКИ НА ВИСОК ТОК ОТ ЕСТЕСТВЕНА КОЖА-17303-ЧЕРВЕНИ -50%
  • 35
  • 37
  • 40

ДАМСКИ ОБУВКИ НА ВИСОК ТОК ОТ ЕСТЕСТВЕНА КОЖА-17303-ЧЕРВЕНИ

Червени дамски обувки на тънък и висок ток изработен изцяло от естествена кожа. Моделът е елегантен ..

129.90лв. 64.90лв.

ДАМСКИ ОБУВКИ НА ТОК-3086-ЧЕРНИ -10%
  • 35
  • 38
  • 39

ДАМСКИ ОБУВКИ НА ТОК-3086-ЧЕРНИ

Дамски черни обувки на тънък и висок ток, моделът е с остър връх и е подходящ за официални рокли и о..

55.90лв. 50.30лв.