Финално намаление до -50 % >>Разгледай тук<<

Перфектните дамски обувки на ток са тези, на които можем да сменяме и сами да избираме височината, размера и цвета на тока.

Posted by admin 15/11/2022 0 Коментар/и

Дамски обувки на токВсяка една дама мечтае за перфектните дамски обувки на ток, които да бъдат стилни, удобни и подходящи за всеки официален или делови тоалет. Дали за сватба, официално тържество, абитуриентски бал, важна среща или просто на работа, един от най-важните елементи в облеклото са обувките, но колкото по-красиви и елегантни са обувките, толкова по-висок и тънък е тока, а това несъмнено води до болки, неудобство, рани и умора в краката в края на деня, а понякога и доста преди края му.

Важни детайли при избирането на обувки на ток.

Дамски обувки на токКогато избираме дамски обувки на ток трябва да се съобразим с няколко неща.

На първо място е номера. Обувките не трябва да бъдат нито по-големи нито по-малки, те трябва да бъдат точни.

На второ място стабилността и височината на тока. В зависимост от повода и времето, за което ще се носят обувките трябва да се съобразим с височината и стабилността на тока.

И на трето място е извивката на свода. Много дами не обръщат внимание на този факт, но ако свода на крака е във въздуха колкото и удобна да е обувката, тя ще имам проблеми.

Дамски обувки на токЕжедневие на високи токчета

На много дами се налага ежедневието й да преминава на обувки на ток. Тя трябва да върши всички дневни задължения на ток. Включително и да шофира. Шофирането с дамски обувки на ток, е неудобно, а понякога дори и опасно, защото тока може да се мушне или закачи някъде и това да доведе до инцидент. А вече има и закон, който забранява това. Всяка една дама бърза да не закъснее, а е изключително неприятно и времево, ако трябва да се преобува преди и след качването зад волана. Нямаше ли да е перфектно, ако имаме един чифт обувки, в които можем да съберем всичко, което искаме. Тази мечта вече е реалност.

Дамски обувки със сменяем токДамски обувки на токПървите дамски обувки със сменящ ток

През 2011г. на българо-румънски форум българката Маргарита Тенева-Митева представи първите по рода си дамски обувки на ток, който ток може да се свали и замени с друг. По професия тя е тъpгoвcĸи пpeдcтaвитeл,. Идеята и хрумнала между бизнес срещи, които били на различни адреси, а тя трябвало да се придвижи с колата си. Било много трудно да шофира, защото тоалетът и изисквал високи токчета. Идeятa e дa има тoĸ, ĸoйтo дa ce вaди oт oбyвĸaтa, a нa нeгoвo мяcтo дa ce cлaгa дpyгo. Дамски обувки със сменяем токТака Маргарита Тенева-Митева и Koйчo Mитeв, бългapcĸи cпeциaлиcт пo интeлeĸтyaлнa coбcтвeнocт представиха идеята. За съжаление Маргарита не успява да реализира проекта си в България. Към идеята й интерес има дизайнерката Таня Хийт, която след дълги анализи и разработване прави тези обувки. Сега има много варианти и модели на обувките и токовете. Като започнем от затворени обувки до сандали и минем през цветове, височина, дебелина и материал на тока.

На българския пазар

Тези обувки все още на са навлезли на българския пазар. Когато това стане ние ще бъдем първите, които ще ги предложим и наложим на пазара.

Вашият коментар