Финално намаление до -50 % >>Разгледай тук<<

Дамски чанти, колкото и да имаме никога не ни стигат!

Posted by admin 15/11/2022 0 Коментар/и

Дамски чанти, те са много важен аксесоар и неразделна част от визи, облеклото и ежедневието на всяка жена. На пазара днес има огромно разнообразие, както в предназначението, така и във формата, цвета и материала от който са изработени. Чантата може да има една или две дръжки в зависимост от употребата.

 

 

 

Първата дамска чанта

Първите чанти са възникнали още в древността. Били са изработвани от кожата на убитите животни. Били са предназначени за пренасяне на малки предмети или товари. Но да се върнем в наши дни. Няма точна информация кога и къде е създадена първата дамска чанта. Но едно е сигурно, че всички дами са задължени на човека, който е положил началото на тази огромна индустрия.

Гардероб с дамски чанти

Брой

Дамски чанти-колкото и да имаме никога не стигат. Както за обувките, така и за чантите в гардероба на една дама и винаги има място за още една. Когато купуваме нов чифт обувки е хубаво, даже страхотно да е в комплект с дамска чанта, която им подхожда. Така че: Мъже, спрете да броите чантите ни!

Качество

Можете да бъдете сигурни в нашите дамски чанти, защото те са тествани и изпитани годините работа. Доволните клиенти, които се връщат отново и отново при нас са истинското доказателство, че работим в правилна посока.

Дамски чантиКак да изберем подходящата дамска чанта за нас?

Дамската чанта е важна част от тоалет на една дама, която задължително присъства във всекидневието й. Днес има огромно разнообразие в дизайна и цветовата гама на чантите и понякога избора на чанта можа да се окаже много труден. Въпреки всичко когато една дама знае от както има нужда и какво търси, изборът на чанта би бил изключително лесен. Избираме чанти според сезона, повода, подходящата големина, броя и дължината на дръжките, цвета и материалите, от които е изработена. Дамските кожени раници също влизат в тази група.

Дамски чанти

За топлите месеци през пролетта и лятото са подходящи по - малки, цветни, свежи и леки чанти. Украсени с различни елементи. През тези сезони са подходящи чантите от текстил. През есента и зимата по-актуални са тъмните цветове, основно черният цвят. Кожата, било то естествена или изкуствена, велура и лака са основните материали за изработка на чантите.

Дамски чанти

Когато избираме дамска чанта за официален повод, най - подходяща е чантата тип - портмоне или точното й наименование е клъч. Малка, компактна, дискретна, тя е предназначена само за най - нужните неща.

Всяка една дама има предпочитания за големината на чантата. Едни предпочитат големи, а други малки чанти.

Много от дамите предпочитат дамски чанти през рамо. Дръжката е една и се премята през едното рамо и така ръцете й са свободни. Тук отново е въпрос на предпочитания относно размера, цвета и материалите на изработка.

Други дами залагат на класическите чанти с две дръжки.

С голяма скорост на пазара навлизат и дамските раници. Украсени с различни елементи, в различни размери, цветове и материали на изработка, те са перфектни за по - по спортна визия в ежедневието и са практични през всички сезони.

Проблеми и решения

Дамски чанти

Нашите модели дамски чанти ще Ви вдъхнат увереност и ще завършат визията Ви. Ще изпитвате удоволствие от това да излизате навън и всички да Ви виждат с нея. И нека не забравим и егото си, като качим снимки в социалната мрежа и накараме хората да ни завиждат.

И накрая един шеговит цитат: "От дамска чанта и мъжка глава, какви ли не глупости можеш да извадиш"

Дамски чанти

Скъпи дами, намерете вашата дамска чанта в нашия магазин.

Вашият коментар