Финално намаление до -50 % >>Разгледай тук<<

Silver Polo

Silver Polo

Silver & Polo

Silver & Polo е създадена през 2009 г. в Истанбул и до момента е лидер в производството на чанти и раници в Турция.

Silver & Polo са насочили производството си към чанти, раници. Моделите, които предлагат, се разработват и одобряват от дизайнери с дългогодишен опит в производството на дамски чанти и аксесоари. Производствената база на Silver & Polo е много голяма и оборудвана с различни машини, които улесняват изработването на чантите и прави работата много по-прецизна и перфектна. Silver & Polo постоянно инвестират в развитието и усъвършенстването на производствената им база.

Всеки един детайл в производството на чантите и раниците Silver & Polo е изпипан до съвършенство. Текстилните дръжки на чантите и раниците на Silver & Polo са брандирани с тяхното лого. За да постигнат най-високо качество на моделите си, Silver & Polo използват фолирана еко кожа, върху кожата е добавен допълнителен защитен пласт фолио, което предпазва кожата от нараняване и замърсяване. Ако все пак се изцапа се почиства много по-лесно с мокра памучна кърпа. Всички метални елементи също са брандирани с тяхното лого, циповете са метални, а плъзгачите са с плътна и голяма плочка.

Освен, че са лидери на Турския пазар и имат магазини на територията на цяла Турция, Silver & Polo имат представители и в редица Европейски държави, като Италия, Гърция, България.

Показване:
Подреждане по: