Дамски маратонки

Дамски маратонки

Дамски маратонки - те са обувки на равно ходило и с връзки. Изработени от кожа или текстил са подходящи за спортуване и тренировки ,във фитенс залата, на групови тренировки или за тичане в парка.. Първите маратонки са произведени през 1920 от от братята Адолф и Рудолф Даслер, а през 1924 година основали фирма, която бързо се превърнала в един от световните лидери за производство на спортни обувки. След Втората Световна война те се скарали и разделили фирмата. Адолф кръстил фирмата си Adidas от Ади Даслер, а Рудолф – RuDa – от Руди Даслер, като по-късно я преименувал на Puma.

От няколко сезона насам се наблюдава огромно разнообразие и разчупване на традиционните дамски маратонки. Освен че те са най-удобни за спортуване и тренировки, вече са подходящи и за ежедневието. Експлозия от цветове съчетани със страхотни камъни, капси, катарами, паети сега са много модерни. Подметката на маратонките също е от значение. Най-новите модели са с релефна, дебела, светаща или аеро подметка. Най-добре се съчетават със спортни екипи, анцузи, клинове, дънки и панталони.

Нашите дамски маратонки са по-добри от другите на пазара, защото са леки удобни и тествани продукти. Доказателството за това са нашите клиенти, които се връщат отново и отново при нас.

Поддръжката и употребата на маратонките е лесна. Почистват се с подходящи продукти и се прибират на сухо и прохладно място. Носят се с чорапи за да се избегне вмирисването на краката и на маратонките. Перат се в пералня само, ако материалите, от които са изработени го позволяват или ако е посочено в инструкциите за употреба към конкретния продукт.

Друго важно нещо е номера на дамските маратонки. Те не трябва да бъдат нито малки нито големи, защото и двата случая водят до редица неудобства.

С нашите дамски маратонки ще обуете краката си в комфорт и удобство. Най-доброто съотношение между цена и качество. Намерете вашите маратонки в нашия сайт. 

Показване:
Подреждане по:
ДАМСКИ МАРАТОНКИ-BL56-СИВИ -24%

ДАМСКИ МАРАТОНКИ-BL56-СИВИ

Дамски сиви маратонки с аеро подметка. Моделът е олекотен и е подходящ, както за спорт така и за все..

34.00лв. 26.00лв. без ДДС: 26.00лв.

ДАМСКИ МАРАТОНКИ-KB-16-РОЗОВИ -20%

ДАМСКИ МАРАТОНКИ-KB-16-РОЗОВИ

Дамски розови маратонки с връзки от еко кожа. Дебелина на подметката отпред-1,5см, отзад-2см. Стелка..

25.00лв. 20.00лв. без ДДС: 20.00лв.

ДАМСКИ МАРАТОНКИ-8395-ЧЕРНО -60%

ДАМСКИ МАРАТОНКИ-8395-ЧЕРНО

Дамски черни маратонки с мрежа. Леки и удобни, подходящи за всеки ден. Номера:36-41. Дължина на стел..

25.00лв. 10.00лв. без ДДС: 10.00лв.