Финално намаление до -50 % >>Разгледай тук<<

Дамските кецове, най-добрите „приятели“ на краката на всяка дама

Posted by admin 14/11/2022 0 Коментар/и

Дамските кецове са обувки на равно ходило, които в повечето от случаите са изработени от текстил и са с връзки. На пазара има огромно изобилие от различни модели дамски кецове, тъй като са изключително модерни и предпочитани обувки за дамите. Съчетават се с много тоалети-дънки, спортни панталони, рокли, поли, клинове и др. Освен дамски има детски, мъжки и унисекс кецове. Унисекс моделите, са предпочитани от двойките или семейства, които искат да се облекат еднакво.

Всяка една уважаващa себе си дама в гардероба си има чифт високи и стилни обувки, които да се притекат на помощ при някакъв официален повод. В същия този гардероб трябва да има удобни и универсални кецове, които бързо да обуе и да иде на разходка, да отметне някой ангажимент, да пие кафе с приятелка или пък да отиде на работа.

Дамски кецовеЕто и няколко факта за кецовете:

1800: Произведени са първите обувки с гумена подметка, наречени plimsolls.
1892: Гудиър, тогава компания за производство на гумени изделия, започва да произвежда гумени и платнени обувки под различни имена, като най-накрая си спира на названието Keds.

Нашите модели дамски кецове са по-добри от другите на пазара, защото са тествани и изпитани с годините работа. В нашия магазин кецове са най-предпочитаните и съответно най-предлаганите обувки, защото носят максимален комфорт в ежедневието.

Как да изберем точния размер дамски кецове?

Когато избирате дамски кецове трябва много да внимавате с номера и размера на кецовете, защото повечето от моделите имат гумено бомбе (а гумата не се отпуска) и са умалени е един размер. Това разбира се не е правило. Има и много модели, които си отговарят на номера.

дамски кецовеСъхраняване, употреба и почистване.

Никога не трябва да забравяте, че обувките трябва да бъдат третирани правилно за да имат по-дълъг живот.  Основните правила за правилно съхраняване, употреба и почистване са изключително лесни. Съхранявайте ги на сухо и прохладно място на стайна температура. Избягвайте носенето има на бос крак за да не се вмиришат. Носете ги поне през ден и ги проветрявайте след като ги събуете. Проверете дали материалите, от които са изработени позволяват да се перат в пералня, но винаги е по-добре да се изперат на ръка. Не ги изсушавайте принудително, на слънце, парно или сушилня и ги съхранявайте сухи.

Както вече споменахме по горе повечето модели дамски кецове са изработени от текстил, но има и модели от естествена и еко кожа, лак гума.

С дамските кецове може да сложите край на проблемите с неудобните обувки и да обуете краката си в комфорт и стил. Ще повдигнат самочувствието и увереността Ви. Все пак да не забравяме и социалните мрежи, чрез тях можете да накарате много хора да Ви завиждат за страхотните кецове, които имате.

Модни тенденции за 2017г.

Тази година модите тенденции за 2017 са изключително атрактивни. Модерни са камуфлажни обувки и кецове и то не само в типичния маслинено зелен цвят, а и в черно с бяло. Изключително актуални са и цветовете пудра, розово, розово злато, златно и ментово зелено. Блясък също няма да липсва в новите модели, той ще бъде внесен с паети, бродерии, лак. Модата за сезона ще бъде отразена и в огледали модели. Изненада е и, че кецовете ще бъдат актуални не само през пролетта, но и през лятото и есента. Летните модели ще бъдат с мрежи, паети, брокати, нежни перлени отблясъци на материалите, както и всичко, което може да внесе блясък във визията ви.  При есенните модели блясъкът отново ще бъде в основата, но моделите ще бъдат изработени от естествена и еко кожа

И както е казал Лао Дзъ, „Дори път от хиляда мили започва с една крачка“. Направете вашата първа крачка с нашите обувки.

В сайта ни ще намерите най-новите и най-актуалните модели на най-ниските цени.

Етикети: Дамски кецове

Вашият коментар