Bari

ФИРМА БАРИ

Фирма Бари е основана през 2000г в град Пещера.

Основната дейност на фирма Бари е производство и търговия с обувки.          
Политиката на фирмата е насочена към задоволяване изискванията и на най-капризните клиенти, като за целта основният приоритет на Бари е да произвежда модерни и висококачествени елегантни и ежедневни обувки, осигуряващи желания комфорт и самочувствие на всички свои клиенти
Технологичният процес на проектиране и производство е съобразен с изискванията на българския държавен стандарт БДС-515-88. Фирмата разполага с високо технологично оборудване и модернизирана производствена и административна сграда.
В фирма Бари има внедрена и сертифицирана система за управление на качеството съгласно изискванията на международния стандарт ISO 9001:2015, за следните дейности:
Проектиране, производство и продажба на обувки.

Бари обувна фабрика, разполагаща със съвременно технологично оборудване и работеща с висококачествени материали внос от Гърция, Италия и др. Европейски страни.

Фирма Бари участва в редица изложения, панаири и прет-а-портета в чужбина. Продукцията на Бари се изнася по целия свят – САЩ, Канада, Австралия, Китай, Русия, Франция, Италия и др.

Уверете се сами в отличното качество на всички модели, които предлагаме на фирма Бари.

Показване:
Подреждане: